certifikat odlicnostiPoslanstvo združenja je spodbujanje razvoja trga ter vrhunskih storitev

Skupni cilj članov združenja je kreirati odlične sobe in prirejati nepozabna doživetja ter Slovenijo in njeno prestolnico predstaviti kot eno od dežel z najboljšo ponudbo “escape room” iger.  

Člani združenja bomo skrbeli za vse višjo kakovost storitev z izmenjavo znanj, izkušenj, primeri dobre prakse in vzajemne promocije, pa tudi postopki in priporočili, ki zagotavljajo varnost ter najvišjo kakovost storitev, ki zajema – od pregledne predstavitve, enostavnosti kontakta in rezervacijskega postopka, sprejema strank, načrtovanja igre, izvedbe in vodenja igre, do »debriefinga« in spremljanja odzivov zadovoljnih strank.

Prizadevamo si za izvrstno igralno izkušnjo, s smiselnimi, raznolikimi in logičnimi ugankami, varnimi igralnimi pripomočki, zanimivo zgodbo in  impresivnim ambientom. Združenje je članom na voljo za svetovanje in pomoč, kajti le v odlične sobe se bodo igralci radi vračali.

Za lažje razlikovanje res odličnih sob pa Združenje GIZ ER.SI najboljšim, k prispevajo k razvoju naše branže, vsako leto podeljuje certifikat odličnosti, kar igralcem olajša izbiro ter zmanjšuje tveganje.   Pravilnik ocenjevanja v pripravi.